T.J. Hockenson Authentic Jersey  Servicii | Apex Saltrans

Servicii

Servicii oferite

Activitatea de baza a companiei Apex Saltrans consta in transport rutier public de persoane in trafic national si international, cu specializare in transport de salariati spre/de la serviciu (curse regulate speciale).

Firma noastra efectueaza transportul salariatilor mai multor corporatii, avand experienta necesara livrarii unor servicii de calitate, stiind foarte bine importanta deosebita a punctualitatii, cum este cazul fabricilor cu linii de productie, si pe de alta parte, importanta calitatii serviciilor, asigurata prin conditiile de microclimat, estetice si tehnice ale autovehiculelor si prin profesionalismul si atitudinea soferilor.

Stil si conditii de lucru

Avand in vedere capacitatea integrala a parcului auto al societatii, autovehicule cu 8 pana la 50 de locuri, detinem o mare adaptabilitate la modificarile sau fluctuatiile ce pot apare intr-un grafic de circulatie, precum si flexibilitate fata de necesitatile clientilor nostri, avand disponibilitatea de a reactiona prompt atat de situatiile exceptionale sau de urgenta, cat si in cazul curselor ocazionale.

Puncte tari

– feed-back-ul persoanelor transportate – rezultatele sondajelor de opinie efectuate de beneficiari (chestionare periodice privind punctualitatea, atitudinea soferilor, starea tehnica a masinilor, curatenia interior si exterior, alte conditii de microclimat, respectarea regulilor de siguranta circulatiei) – obtinerea a mai mult de 93% grad de multumire;

– calitatea serviciilor oferite dovedita practic prin relatiile contractuale de durata cu beneficiarii contractelor noastre de transport;

– organizare riguroasa si supraveghere ferma, promptitudine la situatiile de urgenta, flexibilitate si capacitate rapida de adaptare, disponibilitate pentru curse speciale si evenimente specifice.

Siguranta circulatiei si securitatea persoanelor transportate

Conducatorii auto angajati ai societatii sunt soferi profesionisti atestati si instruiti periodic in domeniul securitatii si sanatatii in munca, sigurantei circulatiei, reglementarilor privind transporturile rutiere, situatiilor de urgenta si protectiei mediului, conform tematicilor proprii de instruire elaborate in societatea noastra, pentru a asigura securitatea persoanelor transportate.

Mentinerea starii tehnice si estetice

Toate autovehiculele din parcul nostru sunt licentiate de autoritatea Rutiera Romana, Ministerul Transporturilor, Registrul Auto Roman etc, inspectia tehnica periodica efectuandu-se, in centre autorizate, cu o periodicitate de maximum 6 luni.

Revizia zilnica se realizeaza atat la plecarea autovehiculului in cursa, cat si la reintoarcerea din traseu, lucrarile de mentenanta fiind efectuate in service-uri autorizate. Asigurarea curateniei interior exterior si dezinfectarea periodica se realizeaza cu aparatura specifica.

De ce noi?

  • Calitate
  • Siguranta
  • Confort
  • Punctualitate
Back to top